Фонд за органите на местното самоуправление в България - ФЛАГ ЕАД участва в Годишната среща на местните власти и Специализираното изложение „Общинско ЕКСПО 2017”, организирани от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), провели се в периода 15-17 октомври 2017 г. в к. к. Албена.

Участниците в най-големия общински форум тази година бяха повече от 1100 – кметове, председатели на общински съвети и съветници, експерти от общинските администрации, представители на бизнеса и партньорските организации, както и близо 60 представители на централната власт.

За поредна година ФЛАГ предложи на своите партньори от общините информационен щанд в рамките на Специализираното съпътстващото изложение „Общинско ЕКСПО 2017”. Щандът се радваше на огромен интерес от страна на участниците в събитието. Работата на фонд ФЛАГ през годините бе оценена високо от кметовете и представителите на общинските администрации, които благодариха за помощта и успешното сътрудничество досега. Представителите на общините заявиха своя интерес за партньорство с ФЛАГ и през настоящия програмен период, като бяха дискутирани и възможностите за структуриране на нови финансови инструменти и продукти в подкрепа на инвестиционните програми на местните власти.